O ustanoviteljici Youngblood dekorativne mineralne kozmetike

Pauline YoungbloodDati ženskam moč, da lahko skrijejo in popravijo nepravilnosti svoje kože, je bilo od nekdaj poslanstvo  ustanoviteljice Pauline Youngblood. Pri svojem delu na področju medicinske estetike je sodelovala s priznanimi dermatologi in plastičnimi kirurgi. Dnevno se je srečevala tudi z osebami s hudimi poškodbami kože kot posledice hudih opeklin, laserskih tretmajev, aken, rdečice in plastičnih operacij.

Pri takih stanjih kože,  je potrebno tudi do 6 mesecev preden se stanje kože normalizira in Pauline enostavno ni bila zadovoljna z možnostmi, ki so ji bile na voljo. Tako je pričela raziskovati primerne možnosti, kozmetiko, ki bi prekrila občutljivo, vneto in razbarvano kožo, hkrati pa bi koži omogočala dihati in se celiti. To je vodilo k njenemu začetnemu delu z naravno mineralno kozmetiko.

Razvojna pot je tako vodila k  prvemu izdelku v medicinske namene, danes pa njeno podjetje nadaljuje pot z njenimi izvornimi vrednotami — strast za odličnost, zagotavljanje zdravih in visoko kakovostnih izdelkov, spodbujanje žensk, da so videti in se počutijo najbolje.


Youngblood sestavine

youngblood

Youngblood Mineral Cosmetics uporablja samo najčistejše, prvovrstne minerale. Naši minerali so prečiščeni z našim zaščitenim procesom mletja. Kljub temu da veliko mineralnih ličil trdi, da so »fino mleta« ali »trikrat mleta«, vsi procesi mletja niso enaki in ne dosežejo izvrstnih in najboljših končnih rezultatov. In pogosto se zgodi, da lahko takšno mletje privede do nastanka potencialno nevarnih ultra-finih delcev poznanih kot nanodelci.

YOUNGBLOOD Z LASTNIM ZAŠČITENIM POSTOPKOM MLETJA ZAGOTAVLJA, DA V SVOJIH FORMULAH SE NE UPORABLJAJO NANODELCI.

Ko medseboj primerjate različne mineralne kozmetike, bodite pozorni na vsebnost sintetičnih sestavin kot so:

  • alkohol
  • umetne dišave
  • mineralna olja
  • smukec
  • naftni derivati

Smukec ali magnezijev silikat je polnilo, ki lahko maši pore, izsuši kožo in povzroča razdraženost kože.

Youngblood izdelki ne vsebujejo smukca ali drugih sestavin, ki mašijo pore. Namesto teh uporabljamo rižev škrob kot zdravo alternativo smukcu, različne rastlinske izvlečke in vitamine, s katerimi ustvarjamo naše varne in učinkovite formule. Poleg tega smo ponosni tudi na to, da smo od leta 2008 tudi brez parabenov.
Medtem ko kozmetična industrija še naprej raziskuje prednosti mineralov, Youngblood ostaja prva izbira za zdravo in visoko kakovostno mineralno kozmetiko. Vabimo vas, da naše izdelke primerite s konkurenčnimi znamkami, prepričani smo, da boste prepoznali višjo kakovost naše mineralne kozmetike.